-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Berpantang 40 hari atau 44 Hari?

Bismillahirrahmanirrahim..........

Sedar tak sedar esok dah 40 hari berpantang. Rasanya Kali ni berpantang rehat sikit. Majority semua suami yang uruskan. Kalau sebelum ni, minggu kedua dah mula masak sendiri.

Tapi disebabkan mengandung Kali ini agak letih dan memang target nak rehat betul-betul masa berpantang, so Kita rehat..

Ramai jugak yang kata Hari ke 40 mesti duduk diam-diam sebab masa tu semua urat nak sambung balik. Tapi betul ke tak tu, tak tahulah Kan.. walaupun anak dah 7 orang, tapi sebab berpantang sendiri banyak jugak pantang larang yang memang tak mampu nak buat la. Redha..

Badan pun dah rasa sihat, cuma nak repeat mengurut nanti. Lepas ni susah la sikit nak mengurut. Bila dah start menjalani kehidupan biasa.

Seperti biasa, sepanjang berpantang memang consume set bersalin Shaklee disebabkan masalah allergic pada jamu. Sebenarnya sebelum bersalin lagi dah prepare beli pilis Dan Param, tapi tak boleh pakai. Bila pakai seluruh sendi jadi gatal Dan bengkak. Jadi nurse nasihatkan jangan pakai. Bila tak pakai, elok pulak.. bukan rezeki nak berpantang secara traditional.

Alhamdulillah.. semua urusan sepanjang berpantang dipermudahkan.

1 Nukilan Rasa:

  1. Asalamu alaikum...
    Mohon dimaafkan jika postingan ini menyinggung perasaan anda semua tapi saya hanya mau menceritakan pengalaman pribadi saya waktu jadi Tkw. Perkenalkan terlebih dahulu nama saya Rahma Putri biasa di panggil Putri, dulu Saya bekerja di salah satu Seafood restaurant di dubai, tapi saya sudah menyerah dengan keadaan disana . Dulu waktu mau pulang ke indonesia tapi gak ada ongkos. saya mulai putus asa, gaji pun tidak cukup di kirim ke indonesia buat orang tua, sedangkan hutang banyak, kebetulan buka-buka internet mendapatkan website https://pesugihandanaghaib9.blogspot.com. waktu itu saya langsung buka alamat tersebut. Dan Kebetulan ada nama Mbah Suro katanya bisa bantu orang melunasi hutang melalui jalan Pesugihan Dana Gaib. dengan keadaan susah jadi saya coba beranikan diri menhubungi langsung nomernya +6282354640471 dan berkenalan dengan beliau Mbah Suro, Dan saya menceritakan keadaan saya. Beliau menyarankan untuk mengatasi masalah perekonomian saya dengan pesugihan dana ghaib nya. Dan alhamdulillah sudah terbukti nyata hasilnya sekarang. Terima kasih banyak ya allah atas semua rejekimu selama ini..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie