-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Rindu Berblogging

Bismillahirrahmanirrahim..........
Punya lama tak update blog ni.. dah lama jugak tak berblogwalking dengan kawan-kawan. Slow-slow kumpul balik mood menulis... Beza betul masa rajin menulis dengan tak rajin menulis ni. Kalau dulu wajib update blog setiap hari..

So, sempena nak hujung tahun ni.. ambik balik mood menulis sebagai kenangan nanti.. So akan ade banyak throwback story la yer... Rugi pulak kalau tak update blog ni.. ni cam ala-ala kenangan kita ler kan.. So.. I'm Back!!


Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie