-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kos yuran sekolah 2016

Bismillahirrahmanirrahim..........

Seperti biasa, awal tahun akan sibuk dengan 'Back to School' anak-anak.. Kami juga tak terkecuali..
Tahun ni yuran agak sama macam tahun lepas tapi kos baju, sekolah and beg agak meningkat. Tapi as usual, baju sekolah anak-anak aku jahit sendiri.. jimat sikit dari beli yang dah siap..

Aku nak update sikit yuran sekolah anak-anak sebagai reference untuk masa depan..

Kakak (KAFA)- RM538.00
Kak Ngah (SRAI)- RM1,044.00
Huda (KAFA)- RM458.00
Husna (Taski ABIM) - RM 793
Syafiq (Taski ABIM) - RM798

Total untuk yuran tahun ni semua sekali RM3,631.00 untuk 5 orang... 

Tu yuran sahaja... barang-barang kelengkapan lain tak kira.. huhu.. Asalkan anak-anak dapat belajar, Insya Allah kami akan menabung untuk menampung yuran persekolahan anak-anak.. 

 

1 Nukilan Rasa:

  1. Asalamu alaikum...
    Mohon dimaafkan jika postingan ini menyinggung perasaan anda semua tapi saya hanya mau menceritakan pengalaman pribadi saya waktu jadi Tkw. Perkenalkan terlebih dahulu nama saya Rahma Putri biasa di panggil Putri, dulu Saya bekerja di salah satu Seafood restaurant di dubai, tapi saya sudah menyerah dengan keadaan disana . Dulu waktu mau pulang ke indonesia tapi gak ada ongkos. saya mulai putus asa, gaji pun tidak cukup di kirim ke indonesia buat orang tua, sedangkan hutang banyak, kebetulan buka-buka internet mendapatkan website https://pesugihandanaghaib9.blogspot.com. waktu itu saya langsung buka alamat tersebut. Dan Kebetulan ada nama Mbah Suro katanya bisa bantu orang melunasi hutang melalui jalan Pesugihan Dana Gaib. dengan keadaan susah jadi saya coba beranikan diri menhubungi langsung nomernya +6282354640471 dan berkenalan dengan beliau Mbah Suro, Dan saya menceritakan keadaan saya. Beliau menyarankan untuk mengatasi masalah perekonomian saya dengan pesugihan dana ghaib nya. Dan alhamdulillah sudah terbukti nyata hasilnya sekarang. Terima kasih banyak ya allah atas semua rejekimu selama ini..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie