-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kos yuran sekolah 2016

Bismillahirrahmanirrahim..........

Seperti biasa, awal tahun akan sibuk dengan 'Back to School' anak-anak.. Kami juga tak terkecuali..
Tahun ni yuran agak sama macam tahun lepas tapi kos baju, sekolah and beg agak meningkat. Tapi as usual, baju sekolah anak-anak aku jahit sendiri.. jimat sikit dari beli yang dah siap..

Aku nak update sikit yuran sekolah anak-anak sebagai reference untuk masa depan..

Kakak (KAFA)- RM538.00
Kak Ngah (SRAI)- RM1,044.00
Huda (KAFA)- RM458.00
Husna (Taski ABIM) - RM 793
Syafiq (Taski ABIM) - RM798

Total untuk yuran tahun ni semua sekali RM3,631.00 untuk 5 orang... 

Tu yuran sahaja... barang-barang kelengkapan lain tak kira.. huhu.. Asalkan anak-anak dapat belajar, Insya Allah kami akan menabung untuk menampung yuran persekolahan anak-anak.. 

 
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie