-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Rindu Berblogging

Bismillahirrahmanirrahim..........
Punya lama tak update blog ni.. dah lama jugak tak berblogwalking dengan kawan-kawan. Slow-slow kumpul balik mood menulis... Beza betul masa rajin menulis dengan tak rajin menulis ni. Kalau dulu wajib update blog setiap hari..

So, sempena nak hujung tahun ni.. ambik balik mood menulis sebagai kenangan nanti.. So akan ade banyak throwback story la yer... Rugi pulak kalau tak update blog ni.. ni cam ala-ala kenangan kita ler kan.. So.. I'm Back!!


Kos yuran sekolah 2016

Bismillahirrahmanirrahim..........

Seperti biasa, awal tahun akan sibuk dengan 'Back to School' anak-anak.. Kami juga tak terkecuali..
Tahun ni yuran agak sama macam tahun lepas tapi kos baju, sekolah and beg agak meningkat. Tapi as usual, baju sekolah anak-anak aku jahit sendiri.. jimat sikit dari beli yang dah siap..

Aku nak update sikit yuran sekolah anak-anak sebagai reference untuk masa depan..

Kakak (KAFA)- RM538.00
Kak Ngah (SRAI)- RM1,044.00
Huda (KAFA)- RM458.00
Husna (Taski ABIM) - RM 793
Syafiq (Taski ABIM) - RM798

Total untuk yuran tahun ni semua sekali RM3,631.00 untuk 5 orang... 

Tu yuran sahaja... barang-barang kelengkapan lain tak kira.. huhu.. Asalkan anak-anak dapat belajar, Insya Allah kami akan menabung untuk menampung yuran persekolahan anak-anak.. 

 
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie