-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Buah Dabai wajib dicuba!

Bismillahirrahmanirrahim..........

Masa ke Miri baru-baru ni, aku sempat singgah ke tamu. Tujuan nak cari buah Dabai sebab dalam facebook asyik baca pasal buah dabai jer.. Jadi selepas habis meeting, ada kawan baru offer bawak berjalan-jalan ke tamu... Sementara nak tunggu flight, jom ler kita.. isi masa lapang..

Ha.. jom kenal Buah Dabai!

 Buah dabai lemak.. Keras buah ni.. Nak makan kene rendam dulu bagi lembut.

 Ni bukan buah yer.. Ni terubuk masin. Wajib beli kalau gi sarawak.. Dah mahal sekarang.. compare masa aku gi honeymoon ngan hubby dulu.. Wakaka.. compare harga 10 tahun lepas.. 

 Ni durian Sarawak.. Isinya merah. Rasanya lemak-lemak.. Aku tak suke sangat

Buah tangan untuk dibawak balik.. tapi laksa sarawak tu sampai sekarang tak masak lagi.. huhu

2 Nukilan Rasa:

  1. Saya Sangat BerTerima kasih Atas Bantuan Angka Ritual MBAH…Angka MBAH Tembus 100%…Saya udah kemana-mana mencari angka yang mantap selalu gak ada hasilnya…sampai- sampai hutang malah menumpuk…tanpa sengaja seorang teman lagi cari nomer jitu di internet…Kok ketemu NomoR MBAH..Saya coba beli Paket 4D ternyata Tembus…dan Bagai di sambar Petir..Ternyata Angka Ritual Ghoib MBAH …Yang SaYa Minta Tembus 4D…Baru kali ini saya mendapat angka ritual yang benar-benar Mantap…Bagi saudara yang ingin merubah Nasib seperti saya…Anda Bisa CALL/SMS Di Nomer MBAH +6285346460583 Web www.masterthailotto.com .(((Buktikan Aja Sendiri Saudara-Saudari)))








































    BalasPadam
  2. Awalnya aku hanya mencoba main togel akibat adanya hutang yang sangat banyak dan akhirnya aku buka internet mencari yang bisa membantu orang akhirnya di situ lah ak bisa meliat nmor nya OM AGUS terus aku berpikir aku harus hubungi OM AGUS meskipun itu dilarang agama ,apa boleh buat nasip sudah jadi bubur,dan akhirnya aku menemukan seorang OM.ternyata alhamdulillah OM AGUS bisa membantu saya juga dan aku dapat mengubah hidup yang jauh lebih baik berkat bantuan OM AGUS dgn waktu yang singkat aku sudah membuktikan namanya keajaiban satu hari bisa merubah hidup ,kita yang penting kita tdk boleh putus hasa dan harus berusaha insya allah kita pasti meliat hasil nya sendiri. siapa tau anda berminat silakan hubungi OM AGUS Di Nmr 085-396-801-745

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie