-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kerjaya dan keluarga

Bismillahirrahmanirrahim..........

 Esok genap 11 tahun anak daraku… Lagi 3 hari, ALya pulak genap setahun.. Cepatnya masa berlalu.. Sedar tak sedar aku pun dah menginjak ke 36 tahun.. Sepanjang 12 tahun perkahwinan kami, pelbagai pahit manis dah ditempuhi.. tapi aku bersyukur, masih dikurniakan suami dan anak-anak yang menjadi sumber kekuatan.


Tahun ni, banyak perubahan dalam kerjaya aku. Walaupun masih berada di syarikat yang sama, tapi sekarang aku dah fully in-charge dalam bidang safety. A new unit has been formed up i.e HSE Unit. Sebelum ni kan keje jaga QHSE. Banyak buat kerja2 ISO.. Kerja HSE banyak senyap jer… huhu.. Tahun ni jugak officially aku dah selamat mendaftar sebagai Safety Officer. Rasanya tahun ni dah ready untuk pikul tanggungjawab yang lebih besar dalam karier aku..

I believe the changes just at the right time… Sejak en suami memikul tanggungjawab menjaga anak-anak sendiri, senang sikit aku nak travel demi memenuhi tuntutan kerja.. Tak payah pening kepala fikir-fikir pasal problem dengan babysitter.. huhuhu.. Tapi masa juga agak limited la kan…. Bukan semua boleh dapat dalam hidup ni.. nak dapat sesuatu, kene la korbankan sesuatu yang lain.. Tapi yang penting, kami lebih tenang begini.. senang nak arrange masa masing2.. dan masa dengan anak-anak pun lebih banyak..

Insya Allah… kami akan sama mengorak langkah membina kehidupan yang lebih baik.. Doakan kami 

She's turn to 11.. Alhamdulillah...
 

 My lil princess.. Dah nak setahun..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie