-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Rileks di Pantai Bagan Lalang

Bismillahirrahmanirrahim..........

Petang semalam terasa nak gi rileks tepi pantai. Dah pukul 2 ptg baru terfikir... So ajak hubby gi berehat. Rasa dah lama tak rileks and leisure.. Kebetulan anak tak ke sekolah semalam gara gara bangun lewat.

Kereta plak dah kene repair.. lepas settle repair kete yang datang idea tu. Jom gi lepak lepak somewhere...

Hubby ajak gi PD.  Aku pun ok jer... Kul 3 ptg kitorang gerak kononnya nak ke PD. Bila sampai Sepang, cakap kat hubby... Jom try gi Pantai Bagan Lalang.. Rasanya aku tak pernah gi sana... Jadinya dari nak ke PD terus tukar haluan...

Sampai Pantai Bagan Lalang kul 4.30ptg.. Tgk pantai air surut.. Camne anak nak mandi kan? Tapi yg bestnyer orang tak ramai. So, senang jer la dapat wakaf.. Tak yah bukak khemah bagai.. So lepak kat wakaf.. anak2 dah sibuk main lumpur... Pakcik yang jual goreng pisang kata, dalam kul 5 ptg air naikler... ok ler tu.. at least dapat jugak anak2 main pantai kan...

Konon2 nak baca buku.. tapi akhirnya sibuk ambik gambar jer... sambil2 layan Alya.. Layan sunset.. Ni antara my best shoot semalam..


Air belum pasang... Saujana mata memandang dataran pasir..

Bila air dah pasang.. mandi time!
 
Alya's Lepak time

Sunset di Pantai Bagan Lalang







0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie