-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Selamat Tahun Baru 2015

Bismillahirrahmanirrahim..........


Allahu Akbar... lama betul tak berupdate blog ni.. BW pun dah tertidur kejap... Walaupun harini dah hari yang ke 13 dalam tahun 2015, Belum terlambat rasanya untuk wish Selamat Tahun Baru 2015. Semoga kedatangan tahun baru ni akan menjanjikan sesuatu yang lebih bermakna untuk kita semua.

Kami mulakan tahun baru dengan pelbagai cabaran... Tapi semua cabaran tu akan menjadikan kita lebih kuat. Betul tak? Tahun ni dah 3 orang anak aku masuk sekolah rendah.. Dah besar-besar semuanya... Alhamdulillah... Cabaran mendidik anak-anak sekarang tidak sama seperti dulu... Semoga Allah membantu kita semua dalam menjalankan tanggungjawab kita sebagai khalifahNya..

Banyak citer nak share... tapi cam kene kasi citer ala-ala basi ler... huhuhu... tu la... tak update on time sangat kan.... Aku pun dah register domain blog aku.. tapi tak reti nak setting lagi... huhuhu.. Insya Allah.. nanti leh nampak www.mazatulazura.com plak yer...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie