-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Blogging for Milionaire

Bismillahirrahmanirrahim..........

Source: Google

Hari ni berkesempatan menghadirkan diri untuk kelas 'Blogging for Milionaire'. Lama giler tak join kelas... Dalam keadaan kesihatan yang kurang memuaskan, tabahkan hati jugak join kelas... rugi ler tak dapat ilmu...

Kelas ni dianjurkan oleh Master Aishah Amin one of the Master Coordinator Shaklee dari group LISA. Alhamdulillah.... Ilmu tak kira dimana boleh dapat... yang penting kene kuat dan determine nak cari ilmu. Waktu ni banyak betul dugaan.. kesihatan yang kurang memberangsangkan, laptop yang rosak etc.. Tapi tak per.. tu sume dugaan untuk berjaya

Apa yang paling penting.. sejak ber'shaklee' banyak support dari group kami iaitu Master Azlin dari group Super Success Mommies... Sesungguhnya aku akui.. hendak berjaya dalam network markerting, bukan hanya perlu kuat dari segi mental, tapi support dari upline sangat penting.. kalau tak tu ler sebab ramai yang kecundang dalam bisnes network marketing.. betul tak?

Okey.. aku update blog ni masa tengah kelas Blogging for milionaire ni... huhuhu.. ambik kesempatan sebab idea tengah datang... Banyak lagi yang aku nak citer nanti... Tapi ni nak fokus kelas dulu... Entry bergambar akan menyusul.....

1 Nukilan Rasa:

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie