-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Konvokesyen Taski ABIM Shah Alam 2014

Bismillahirrahmanirrahim..........

 
Ahad lepas majlis konvokesyen Taski Abim Shah Alam. Kebetulan pada hari yang sama, sekolah kakak ada sukan tahunan.. Kesian kakak pergi sukan sorang-sorang sebab kami yang lain menghadiri Majlis Konvokesyen untuk Huda. Tak per.. next year mama ngan papa join sukan sekolah kakak yer..

Konvokesyen Abim peringkat Shah Alam kali ini dibuat di Kompleks Warga Emas Seksyen 24. Dah register semua, kami dulu dan aku as usual akan baca buku ittenary program. Wah! what a surprise sebab Huda merupakan salah seorang pelajat terbaik Abim Peringkat Shah Alam. Alhamdulillah... Tak disangka-sangka sebab Huda seorang yang reserve to herself. Sebab sebelum ni perkembangan dia agak lambat berbanding kakak dan adik-adiknya.. Dia seorang penghidap asma kronik selepas terkena jangkitan H1N1 masa bayi dulu.. Tapi sejak 2 tahun lepas aku dah start bagi dia makan supplement Shaklee untuk kanak-kanak... Sebab setiap bulan kene sedut gas dan kerap kene asma.. Alhamdulillah.. Asma dia dah sangat-sangat improve sejak consistent ambik supplement shaklee tu.  Dah lama jugak dia tak kene serangan asma.. dah almost setahun.. Dengan perkembangan yang kurang memberangsangkan.. tapi tahun ni dia dah membuktikan yang dia juga mampu menjadi salah seorang yang TERBAIK.

Jom layan gambar sekitar majlis konvokesyen Taski Abim 2014.

Persembahan dari Taski Abim Seksyen 25- Spot the Huda!

Beratur untuk menerima sijil & hadiah Pelajar Terbaik
Huda on Stage!
Pelajar terbaik Taski ABIM Peringkat Shah Alam 2014
 
Beratur untuk Majlis Konvokesyen pula- Terima Sijil Tamat Taski
Dah besar anak ketiga kami..


With papa & siblings

With mama & siblings

Spot Huda's name! Alhamdulillah...

Alhamdulillah.. Next year Huda tahun satu.. Selamat Melangkah ke alam persekolahan baru...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie