-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Recognition & Motivation Rally Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim..........
 28 September 2014 bertempat di Shah Alam Convention Center kami mendapat jemputan dari Shaklee untuk menerima pengiktirafan khas untuk Shaklee Leaders. 39 hari dalam berpantang baby Alya bakal naik pentas dengan mama.

Majlis bermula dari pukul 2ptg hingga 5 ptg dan diakhiri dengan majlis sambutan hari raya. Bertolak dari rumah kul 2.30ptg.. Kelam kabut dgn Anak Anak.. Huhu.. Sampai jer majlis dah bermula. Tak sempat nak tgk 'master parade'. Fullhouse SACC.. Aku decide melepak atas lantai jer.. Senang nak kontrol heroin & hero kami..

Ramai betul yg datang haritu. Seronok tengok muslimah yang berjaya. Dah membina empayar sendiri dalam usia muda. Itulah.. Dimana ada kemahuan, disitu ada kejayaan..

Photo times... Gambar ehsan dari kawan-kawan..


 Fullhouse!
 Kami.. Tgh tunggu turn naik pentas

 Bersama President Shaklee Asia

 Kami... 
 

Kami terima sijil dari President Shaklee Malaysia

2 Nukilan Rasa:

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie