-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

The Only Family Photos for Aidilfitri 2014

Bismillahirrahmanirrahim..........

On 8/8/2014 office ku buat Hari Raya Open House. This time kat Kedai Kopi 2, di Taman Tasik Raja Lumu, Shah Alam...Sambutan hari raya yang simple dan boleh dikatakan berkonsepkan hi-tea jer.. I bring all my family members as usual.. my hubby and kids... since this hari raya kami langsung tak dek gambar seisi keluarga, so, dapatlah jugak bergambar dengan baju raya kami tahun ni..

Tahun ni kami bertemakan warna hitam.. Aku cuma jahitkan jubah Kakak dan Kak Ngah.. Yang lain beli siap jer... Tak seperti kebiasaaan semua aku jahit sendiri.. So, sebagai kenangan.. ku abadikan gambar family kami sempena Hari Raya Aidilfitri 2014.. Jadilah dari tak dek langsung...




0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie