-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sirap + Performance Drink Shaklee- Penghilang Dahaga Segera

Bismillahirrahmanirrahim..........


Bulan puasa ni macam-macam resepi air yang dicipta untuk menghilangkan dahaga kan? Ni salah satu air kegemaran kami sekeluarga.. Simple tapi best! Combination sirap dan performance drink dari Shaklee, memang menghilangkan dahaga dan membekalkan tenaga segera... So tak ler kenyang minum air jer nanti..

Performance drink Shaklee memang terkenal untuk membekalkan tenaga segera sambil menghalang penghidratan air. Sangat sesuai untuk mereka yang aktif dan juga sesuai diambil ketika berpuasa atau bersukan... 

Cara bancuhan untuk 1 Jag air:
1. 3 sudu performance drink Shaklee
2. Sedikit sirap yang dibancuh dengan 4 sudu besar gula
3. Ais

Cara-Cara :
Bancuh kesemua dan dihidang sejuk...

Bulan puasa ni ambik performance drink masa bersahur boleh membantu mengurangkan rasa dahaga dan juga dapat membekalkan tenaga segera jika diambil ketika berbuka...  Nanti ku buat entry khas untuk performance drink yer..

Kalau berminat nak dapatkan performance drink ni, boleh PM aku or boleh juga dibeli secara online. Klik jer buy now kat bawah yer... Selamat menjalani Ibadah puasa yer.. :)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=30f48cd3c7e73511070b95ee0a884c23

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie