-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Seutas Jam Tangan

Bismillahirrahmanirrahim..........

Dah lama aku tak pakai jam tangan sejak jam tangan kesayanganku rosak.. Walaupun sebelum ni aku ada beberapa utas jam tangan, but since jam tangan favourite aku rosak, terus tak pakai jam tangan dah..

Alkisahnya, 2 hari lepas kami ke Jaya Jusco Bandar Bukit Tinggi Klang... Temankan anak saudara ku shopping... Dah lama tak berjalan-jalan sangat.. so agak letih ler... Kebetulan masa tu ada offer jam tangan Polo... So, my hubby belikan seutas untuk ku... Hadiah untuk baby keenam dan sekaligus merangkap hadiah besday in advance.. huhuhu

So hari ni aku start ler pakai jam tangan balik... Terima Kasih hubby... :) Jom tayang sikit rupa jam tangan ku ini.. Yang cukup simple.. hehehe.. Yang penting water resistant.. hehehe

 Jam Tangan baru ku... :)

2 Nukilan Rasa:

  1. Wahhh...suka la Mai kan...

    BalasPadam
  2. Suke..suke.. Dah lama tak dapat hadiah dari hubby kak Aina... hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie