-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Selamat Berpuasa- Ramadan 1435H

Bismillahirrahmanirrahim..........

Hari ni dah hari keenam berpuasa.. Baru ler nak update blog kan?? Banyak dugaan awal puasa ni.. Tu semua ujian mengukuhkan iman kita kan?

Buat kawan-kawan semua, Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak.. Mohon ampun dan maaf diatas semua kesilapan dan kesalahan yang sengaja atau tidak disengajakan... Sesungguhnya yang baik itu dari Allah, yang buruk itu kelemahan saya sendiri...

Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan tenang dan damai walapun musim El-Nino ni, panas yang amat terik.. Semoga kita juga dapat bertemu dengan Ramadan yang akan datang.. Amin..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie