-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Mangga Mealshake Smooties


Bismillahirrahmanirrahim..........

Aku suke explore jenis minuman yang boleh dicombinekan dengan Mealshake Shaklee yang boleh menghasilkan minuman yang lazat dan berkhasiat.. Ni salah satu minuman yang aku suke...  Biasanya kita minum fresh mangga juice tepi-tepi jalan especially area Tanjung Karang... Kebetulan haritu, stok mangga kat rumah sangat banyak sampai x termakan.. So nak biarkan sangat sayang yer...

Jadi petang tu aku pun fikirlah.. better aku make a drink dan aku nak kekalkan khasiat dia tanpa menggunakan gula tambahan.. Fikir punya fikir.. terhasillah.. Mangga Smooties Mealshake!! Rasa dia? Wallah!!! Marvellous... Anak-anak pun suke.. Yang penting boleh mengeyangkan jugak tau!

Ni la rupanya Mangga Smooties Mealshake aku...


Resepi Mangga Mealshake Smooties

2-3 Biji Mangga masak ranum
3 Sudu Besar Mealshake Shaklee
Beberapa ketul ais

Cara-caranya
1. Basuh mangga dan dikupas
2. Masukkan dalam blender bersama 3 sudu mealshake
3. Optional boleh tambah ais untuk diblend sekali atau ais asing
4. Blend sehingga smooth dan sedia dihidangkan... Best  diminum sejuk..

Senang kan?? Apa tunggu lagi? Try ler... Selain berkhasiat, anak-anak pun cukup suke...  Nak tawu khasiat mealshake shaklee, boleh refer DI SINI.

Berminat nak dapatkan mealshake? Boleh dapatkan secara online menggunakan secure online banking atau juga boleh hubungi saya.. :)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=30f48cd3c7e73511070b95ee0a884c23

2 Nukilan Rasa:

  1. Memang sedap.. manis mangga + rasa berkrim mealshake.. gabungan serasi... Nak try meh dtg rumah akak :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie