-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Berpuasa bersama Mighty 3 Gems Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim..........

 
Puasa tahun ni aku bersahur dengan Mighty 3 Gems dari Shaklee. Combination dari ESP, Mealshake dan Performance Drink.. Actually, ni first year aku try set ni.. Especially time preggy camni semata-mata nak buktikan sendiri, betul ker set ni boleh membekalkan tenaga berpanjangan dan mengurangkan dahaga..
Subhanallah... memang aku dah rasai sendiri.. Dah 6 hari berlalu, 5 hari bersahur dengan mighty 3 gem dan sehari bersahur dengan heavy meal.. Bila bersahur dengan set ni, aku lebih cergas dan tak rasa lapar.. Boleh berpuasa dengan tenang dan dahaga pun kurang... Alhamdulillah.. Compare bila aku bersahur heavy meal.. Kul 10 dah rasa lapar sikit sikit dan masuk tghhari dah ngantuk..
Dengan set ni, aku mampu cergas sepanjang hari... Aku dah rasai sendiri pengalaman berpuasa dengan mighty 3 gems ni... Jom terjah fungsi setiap product ni... 

 
Energizing SoyProtein -  sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.  



Meal Shakes - sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. 



Performance Drinks - minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar.  Dengan itu, kita tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan. 
Berminat dengan set ni boleh contact saya atau boleh juga dapatkan sendiri secara online. Untuk pembelian secara online anda perlu ada kredit kad atau debit kad. 

SECURED ONLINE BANKING

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie