-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Templer Park aka Taman Rimba Templer

Bismillahirrahmanirrahim..........



Entry basi ni.. Tapi nak tepek jugak buat kenangan… Ni awal bulan selepas NC Shaklee.. Aku punyalah giler nak ‘berendam’ air sungai sekarang ni.. Kebetulan budak still cuti sekolah kan.. aku ngan hubby memang ambik cuti haritu..

Then cakap kat hubby.. Jom gi mandi air sungai… Hubby ku memang jenis sporting kan.. Jom jer la… Kami bertolak dari rumah dalam kul 3 petang gitew.. Heading towards Batang Kali.. Sebelum ni kami dah try mandi mandi di Air Terjun Serendah (ops… x buat entry lagi yg tu… nanti ler.. upload citer basi..). So this time aku suggest gi Templer Park jer la.. 

Kebetulan hari bekerja, confirm tak ramai orang kan.. Kitorang sampai dah kul 5 ptg gitew.. Memang tak dek orang sgt ler.. Ade 2 family jer yang sedang bermandi manda.. Anak-anak tak sabar dah.. so kami pilih tempat yang air agak cetek.. Maklumlah.. Mak Yong tak larat sangat dah kan nak bergerak… hahaha..

Seronok anak-anak dapat mandi manda.. Mak Yong pun seronok gak.. dapat sejukkan badan… Almost kul 7 baru naik.. time tu dah tak dek orang dah.. sume dah balik… Hohoho… Kitorang pun cepat-cepat get ready dan terus balik Shah Alam semula… Seronok rupanya bercuti time org bekerja.. Aman damai.. hahaha.. Ni menguatkan lagi impian aku untuk bekerja dari rumah.. Manage my own sweet time dan yang penting, we enjoys…Jom layan beberapa gambar yang sempat di snap..
 













6 Nukilan Rasa:

  1. budak2 memang pantang nampak air..memang eksaited...hehee ^_^

    BalasPadam
  2. time panas2 syok pula mandi sungai

    BalasPadam
  3. Bukan budak jer excited tgk air.. mak budak pun sama mirza... hehe
    Betul Nur Madihah... time panas air kat rumah pun rasa panas... dpt mandi sungai.. sejuk dan nyaman... :)

    BalasPadam
  4. Dekat dengan rumah Fiza tp tak pernah pergi..

    BalasPadam
  5. Mai...dlm keadaan macam tu pun sempat berendam lagi ke...

    BalasPadam
  6. Fiza.. akak ni memang suke mandi sungai.. maklumlah... shah alam bukan ade sungai... sungai klang ade ler.. hehehe

    Kak Aina,
    boyot bukan penghalang... hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie