-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sakit Gigi...

Bismillahirrahmanirrahim..........

Esok National Conference Shaklee.. Patutnya time ni sibuk la buat preparation utk ke sana kan.. Tapi tak dek feel ni... Sejak semlm gigi dah berdenyut-denyut... Aisyeh.. Ni mesti kene gi jumpa doktor ni.. Risau aku.. kang infection terus muka bengkak sebelah kang.. Tak kan nak naik pentas dengan muka bengkak kan?? hahaha

So, pagi ni mintak cik hubby antokan gi Klinik Kesihatan jer la.. Maleh ler nak gi klinik swasta nak buat appointment bagai...Untung boss aku.. sebab aku tak claim dental kan?? hahahha.. Alhamdulillah.. sampai Klinik Kesihatan kul 9 pagi.. Kul 10 Pagi dah settle... Doktor kata gigi berlubang.. So tampal jer la...

Tapi sampai sekarang still berdenyut ni dan ngilu.. Harap2 tampalan ni berkesan.. Kang kene gi bukak plak.. Dah tua-tua baru nak sakit gigi.. apa la kan?? hehehe.. Tak per.. sakit tu kan menghapus dosa-dosa kecil...

Ops.. waktu lunch time dah nak habis..  Jom solat dan sambung keje plak!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie