-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

National Conference Shaklee- Gala Nite Dinner (End)

Bismillahirrahmanirrahim..........

Last story pasal NC Shaklee kali ni.. As a Star Achiever, we all entitle for Gala Nite Dinner dengan tema The Glitter Nite. Aku? Tak ler glitter sangat.. Pakai jer baju yang mana ade... huhuhu.. Dinner malam tu kami disajikan dengan masakan chinese.. Aku ngan hubby layan jer..  Dah lama tak dinner berdua.. biasanya memang sentiasa ditemani anak-anak kan...So malam tu, we both just enjoy ourself..

Not much to story.. let's photos speaks ok! Apa-apa hal pun.. the food is good, the environment is best! We enjoys the show but just enjoy.. Tak dek la nak participate bagai...


 Us.. apsal aku nampak comot erk??

 Our menu of the night

 Persembahan malam tu..



Selesai sudah... balik kekenyangan.. Baby dalam perut pun rileks jer... x gerak-gerak.. kenyang sangat kot! huhuhu.. Looking forward for next year National Conference.. :)

4 Nukilan Rasa:

  1. Alhamdulillah...baby kenyang sangat tu...hehe

    BalasPadam
  2. Baju jahit sendiri ikut dan jer mama kaori... Janji muat pakai.. hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie