-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

National Conference Shaklee 2014- Day 2 (8/6/2014)

Bismillahirrahmanirrahim..........
 


Day 2 National Conference Shaklee.. Kami bertolak dari rumah kul 9 pagi.. Sampai sana event dah nak start. Tapi dewan still x penuh ler… Masih boleh pilih tempat duduk… So, cop tempat duduk yang depan sikit… National Conference hari ni dimulai dengan Shaklee dance.. To get us energized.. Aku tak follow ler… cam buruk beno.. mak buyung nak buat gitew kan…

 Us..

 2nd day ni ambik peluang bergambar dengan group Supermommies… Since semalam tak dek pun bergambar kan… So before lunch, pakat-pakat jumpa kat luar.. then we had our lunch together kat Nando’s. Mentor aku belanja.. Yahuuu….

 Anak-anak yang seronok dapat hadiah dari colouring contest

Anak-anak kat Child Day Care
 Aku dan Mentor ku- Master Azlin
 Us.. Supermommies
 Us.. Supermommies with Suknit (Sr Product Mgr Shaklee)
 Us.. Supermommies.. Ambik aura mereka yang dah master..
 Us.. Supermommies (both mak buyung.. )

Petang our turn plak naik pentas ambik awards… First time naik pentas terima awards Shaklee.. Untuk Business Growth Award- New rank achievement… Alhamdulillah… walaupun satu jer… tapi it’s a good start la kan… Boleh dikatakan juga hadiah anniversary kami ngan Shaklee yang pertama ler…
 

 Bersama Mr. Victor- President Shaklee Malaysia
Our award of the day..

After that, we all dihiburkan dengan Faizal Tahir.. Sporting betul dia.. Siap nyanyi sambil selfie lagi.. Layan peminat-peminat dia kan… Actually, I am not a big fan of him.. but aku suke persembahan dan attitude dia ptg tu.. Actually lagu Gemuruh Jiwa tu cam lagu tema event Shaklee dah.. Memang wajib lagu tu…. Habis jer persembahan Faizal Tahir, we ols pun bertolak balik.. hantar anak-anak and get ready for our dinner plak. Dinner ni tak leh bawak anak.. so berdua ngan En.hubby jer la…
 
 Faizal Tahir yang Sporting..

Okey.. Nanti sambung lagi yer… Untuk our dinner plak…

2 Nukilan Rasa:

  1. faizal tahir mmg sporting kalau dijemput ke mana2 event..:)

    BalasPadam
  2. Kan Mama Koari... Yang tak tahan tu, siap boleh selfie lagi.. hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie