-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

National Conference Shaklee 2014- Day 1 (7/6/2014)

Bismillahirrahmanirrahim..........

Alhamdulillah... hari Jumaat aku singgah klinik gigi, takut sakit gigi melarat.. Rupanya ade gigi yang kene tampal.. Settle tampal gigi so senang sikit hati nak gi NC Shaklee keesokannya.. As usual... aku tak dek la buat preparation untuk baju ke whatsoever.. Cuma untuk dinner aku tambah lace jer.. Yang lain pakai yang mana ade jer...

Sabtu tu kami gerak dari rumah kul 12 tghhari... Sampai untuk register... Mak ai.. ramainyer yang beratur bahagian Star Achiever... Then my hubby la tolong beraturkan.. Maklumlah... mak buyung ni dah malas nak beratur... Sakit kaki ler.. sakit betis ler.. hahaha

Day 1, bukan turn aku lagi untuk naik pentas.. So, hari pertama tgk org2 top dapat award.. dengar motivation sharing dan juga hari tu adalah official launching untuk new product Shaklee- Pythocol-ST. Product khas untuk mengatasi masalah kolesterol..

Anak-anak enjoy themself kat child day care.. Ade aktiviti mewarna dan badut khas untuk anak-anak... Aku ngan hubby lepak dalam dewan.. tapi at the end.. tinggal aku sorang sebab anak teruna nak bebas berlari di luar.. tak per la.. layan jer la...

 Aku teruja sebab dapat tgk Mr. Roger Barnett dari dekat. Dia adalah CEO dan Chairman Shaklee Corporation US.. Jom layan gambar dulu yer... Nanti aku sambung citer..

 Hubby tgh beratur untuk register
 Antara gambar2 Master Coordinator Shaklee- Kiri sekali mentor aku (Master Azlin)


Suasana dalam dewan
 Master Parade- Master Azlin Mohd Atan (Mentor aku)
 Master Parade- PM Cery (Founder Group Jutawan- Nanny aku)
Mr. Roger Barnett- CEO & Chairman Shaklee Corporation US
 Goodies bag dari Shaklee
 For us tomorrow.. Tag nama dan award to be received
Total keseluruhan goodies bag.. Sangat berbaloi

Cukup dulu untuk day 1. Nanti aku sambung citer yer..

2 Nukilan Rasa:

  1. office mate Fiza pun pergi conference nie..

    BalasPadam
  2. Sape-sape yg memang serius ngan biz Shaklee, mesti x lepaskan peluang join NC ni Fiza... Saya first time, so excited betul..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie