-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bengkel Nutrisi Shaklee- Berjaya Times Hotel

Bismillahirrahmanirrahim..........
  


Citer bulan lepas pun tak habis upload kan?? So, sebelum masuk citer bulan baru.. so habiskan ler dulu citer2 basi sepanjang Mei yer… huhuhu..

On 24 June 2014, aku menghadirkan diri ke Bengkel Nutrisi Shaklee bertempat di Berjaya Times Hotel.. Ni first time aku attend kelas bawah Shaklee sejak 11 bulan berkecimpung dalam Shaklee.. Seronok jugak tengok betapa ramainya orang-orang yang dah berjaya dan mahu berjaya bersama Shaklee

Bengkel Nutrisi start kul 10pagi sampai ler kul 6.00ptg.. S, ku minta cik hubby tolong hantarkan pagi tu.. sebab aku bab jalan KL ni memang agak fail!! Aku pergi berdua dengan business partner aku… Dah sampai sana, tgk public transport dekat jer.. So decide petang tu balik naik public transport jer la.. Malas plak nak redah jem.. Maklumlah.. malam minggu kan!

Seronok attend Bengkel Nutrisi ni.. Banyak pengetahuan baru yang kita dapat belajar… Dengan bayaran RM30, memang sangat berbaloi… Insya-Allah.. nanti nak join lagi.. 

 Masa Pendaftaran
 Dalam Dewan.. Ramai yang join. Dalam 400 participant
 Get ready


 Antara makanan dan desert yang aku makan.. Melampau tak?? huhuhu

Yeay!!! Dah selamat menimba ilmu...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie