-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sungai Klah Hot Spring- Sungkai

Bismillahirrahmanirrahim..........

 Gambar ehsan en.google


Sambung citer kembara kami ke Sungai Klah Hot Spring, Sungkai… Check out hotel dah kul 11.30pagi terus heading towards to the destination.. Lepas beli tiket sume, tunggu naik tram.. Since first time sampai sana.. takut jauh berjalan kan… So bila tram sampai.. pakat-pakat naik ler… Anak anak memang suker la dapat naik tram…
 
Tak ler jauh sangat.. Naik Tram dalam 5 minute jer kot… Tapi kalau berjalan mungkin terasa jugak la kan… So, bila masuk jer… cam masuk kawasan hutan.. Redup dan tenang… Banyak kolam air panas kat sini.. ade yg utk rendam kaki jer.. untuk berjalan cam reflexology jer… private jakuzzi, rebus telur, big pool hot spring dan taman tema..

Aku ikut anak-anak ler.. terus gi Taman Tema air.. Tu jer la yang diorang aim.. Aktiviti mandi-manda jer la… Anak-anak memang suker la kan.. dpat main air… Aku try gak berendam kat big pool hot spring dia.. seronoknyer.. berendam air panas… Tapi since aku preggy.. x leh lama-lama ler… Kejap pun dah exhausted… Tapi kat situ satu jer la.. walaupun hujan, kolam dia tak tutup dan safety tak berapa dititik beratkan.. So nak mandi atas risiko sendiri..

Yang penting kitorang sume sun-burn..  Petang terus balik Shah Alam… Anyway, kami sekeluarga semua enjoy!!.. Jom layan gambar plak…

 Gambar ehsan En. Google

  Gambar ehsan En. Google








Itu jer gamabr yang aku snap untuk holiday kali ni... sangat sikit wokey... huhuhu.. Engkorang kalau nak booking Felda Residence Hotel tu.. Boleh terjah kat sini (Felda Travel).. Ni direct hotel booking…  


0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie