-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Award from Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim..........




Alhamdulillah… Tanpa aku sangka-sangka… Belum setahun pun aku bersama Shaklee dah dapat award! Walaupun cuma satu, tapi tak sia-sia kan? Dapat invitation untuk join Gala Nite Dinner jugak!! 

Bukan senang nak dapat award ni kan? Since ni kali pertama aku, sangatlah excited yer… Sebenarnya aku dah beli tiket untuk join Shaklee National Conference. Aku pernah citer kat sini.. Since dah dapat masuk free, bolehlah aku bagi tiket ni kat anak-anak bisnes aku yang berminat nak pergi… 

Insya-Allah this cycle aku nak lebih maju dan aku juga nak anak-anak bisnes aku boleh follow jejak langkah mereka yang dah berjaya…

#Usaha Tangga Kejayaan
#Man Jadda Wajada
#Biznillah
 

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie