-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee- Kelebihan Lain sebagai ahli

Bismillahirrahmanirrahim..........

Apa kelebihan sebagai ahli Shaklee dan bila anda menjana pendapatan bersama Shaklee?? Ni aku nak share camne orang yang menjana pendapatan bersama shaklee boleh buat investment beli rumah, kereta, etc..

Bila kita bersama Shaklee dan dapat menjana pendapatan tak kisah la sikit ke banyak, Shaklee akan provide kita dengan income statement i.e. bonus statement, dimana bonus akan direct debit ke akaun kita. Bila hujung tahun kita akan dapat pulak borang CP58. Apa tu borang CP58? Ok.. kalau kita bekerja, kita akan dapat borang EA.. Borang CP58 ni sama fungsi dengan borang EA cuma digunakan sebab Shaklee bayar berdasarkan bonus yang kita earning..

So bila dah ade kesemua ni, senang la nak buat loan rumah ke, loan kereta ker.. sebab ini semua bukti yang kita memang ade pendapatan bulanan.. Sikit ke banyak pendapatan yang nak kita jana, bergantung pada diri kita sendiri..

Ops.. pendapatan ni cuma berdasarkan bonus prestasi yer.. bukan untung runcit.. Untung runcit tu you ols punya sendiri... So, bila dah dapat borang CP58 ni, sila-sila declare pendapatan anda pada LHDN key!!! Jangan nanti kene saman plak tak bayar cukai pendapatan...

Alhamdulillah.. tahun ni aku ade borang EA dan additional borang CP58.. Ingatan buat diri sendiri.. Jangan lupa berzakat sebab keberkatan rezeki tu dari Allah...Jom sertai kami sambil menjana pendapatan masing-masing...  Ni la rupanya penyata pendapatan bulanan anda dalam Shaklee... Duduk rumah pun boleh ade gaji sendiri okey.. Janji kene usaha :)

Dengan modal RM75 sebagai member, anda berpeluang mendapat pendapatan yang tinggi... Insya-Allah..

Bonus Statement Bulanan

 Borang CP58 tahunan- untuk declare pendapatan tahunan


 Bonus Direct Debit dalam akaun bulanan


#Team Magnificient Milionaire...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie