-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Menu tengahhari yang Sempoi!!!

Bismillahirrahmanirrahim..........

Last weekend aku tak dek kemana-mana.. Mood memasak pun ke laut.. Then cakap kat husband nak buat ikan bakar jer la..  Mintak cik abg belikan seekor siakap.. Actually nak try rempah ikan bakar yang aku beli dari seorang kenalan..

Selain dari ikan bakar, aku juga buat sotong celup tepung... ni pun sama.. try tepung segera seafood dari kenalan yang sama... Jom layan gambar...

Bersihkan dulu ikan.. Aku potong camni... senang nak bagi rempah serap semua

 Then, lumurkan plak ngan rempah ikan bakar segera tu...
 Balut dengan daun pisang
 Siap dibakar menggunakan pemanggang ajaib
 Ni plak rupa sotong celup tepung ni..

Review, aku suka both.. rempah ikan bakar dia memang cukup rasa dan TERBAIK... dan sotong celup tepung ni memang crunchy.. Nak masak pun cepat jer... Senang ler.. Next time leh order lagi... Both rempah ni direct dari Terengganu.. Restoran dia nama dia Hai-O.. berbaloi..

4 Nukilan Rasa:

  1. suka juga wat ikan bakar..
    buat simple2 je..

    BalasPadam
  2. kalau weekend mmg bakar ikn jga..hii

    BalasPadam
  3. Kalau yg sedap haru repeat oder kan...

    BalasPadam
  4. singgah sini..

    :)


    http://macammacamcite.blogspot.com/2014/04/giveaway-2nd-year-wed-anniversary-myluv.html

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie