-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Luncheon- Lityan Social Club

Bismillahirrahmanirrahim..........



Jom sambung entry basi.. huhuhu.. Cuti sekolah yang lepas family abg ipar datang berkunjung ke rumah.. Tapi disebabkan kami dah ade company event date, terpaksalah tinggalkan diorang kat rumah jap… Cuti sekolah dimulakan dengan join event company husband yang dianjurkan oleh Lityan Social Club..

Bukan aktiviti ape pun.. just get together with member Lityan Social Club untuk lunch di Summit Hotel… Aktiviti makan-makan buffet- Malaysian Menu… Banyak jugak choice.. Disamping tu ade jugak lucky draw. Kami sekeluarga dapat early bird hadiah- sebab sampai awal.. huhuhu.. Dapat portable Gas Cooker… Seronok la tu! Boleh bawa gi berkelah… hahaha..

Lucky draw hubby dapat dry iron.. huhuhu… Tapi anak-anak ler yang seronok sangat… Dok ulang makan aiskrim.. Maklumlah.. buffet kan… Jom layan gambar kami sekitar majlis… Enjoy!!











p/s: Tema pakaian warna merah you... :)

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie