-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cerita Shaklee- Kelas Nutrisi dan National Conference

Bismillahirrahmanirrahim..........

Insya Allah.. upcoming aku akan menimba ilmu dalam kelas nutrisi Shaklee pada Mei ni.. Kelas yang akan berlangsung di Berjaya Times Squre for the whole day.. Dah lama aku x attend mana-mana kelas.. Dah rindu nak timba ilmu...

Alhamdulillah... hubby bagi permission untuk gi kelas ni.. Kelas ni bagus untuk mereka yang nak tawu kelebihan nutrisi pada supplement shaklee.. So nanti kalau nak consult customer tak dek la salah info kan... Insya-Allah... aku nak yang terbaik untuk aku dan keluarga, anak-anak bisnes dan juga customer ku..

 Tiket untuk Shaklee- Kelas Nutrisi

Bulan 6 nanti aku juga akan menghadirkan diri ke National Conference Shaklee yang akan berlangsung di Sunway Resort Hotel.. Ni peluang nak ambik semua aura-aura positif dan pada masa itu nanti, akan berlangsung official launching of new product. Product baru ni khusus untuk mereka yang mempunyai masalah kolesterol yang tinggi...

Tiket untuk Shaklee- National Conference

 I can't wait for both!!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie