-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cadar 3D

Bismillahirrahmanirrahim..........

Orang lain dah lama kan guna cadar 3D.. aku baru ler nak try... Disebabkan dah lama tak beli cadar.. so this time sengaja beli cadar 3D dengan warna yang SANGAT terang ok.. Kuning meletop dengan rerama berterbangan... hahaha

Saje tayang-tayang cadar baru... teruk tul perangai kan! Cadar pun nak tayang... hehehe Tak per la.. sekali sekala lari dari kebiasaan.. yang pasti bilik memang jadi ceria ler dengan warna yang camtu..


3 Nukilan Rasa:

  1. Nanti terbang2 dalam mimpi...eheheee...

    BalasPadam
  2. terbang dalam mimpi tak pa kak aina... kot terbang x bangun tidoq.. habis....

    BalasPadam
  3. Cantiknya cadar, ada rama2 lagi... Seronoknya boleh terbang bersama rama2 dalam mimpi

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie