-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bercuti di Port Dickson

Bismillahirrahmanirrahim..........

Last weekend kami pergi bercuti di Port Dickson.. Menginap di Tiara Beach Resort.. tapi sekarang dah tukar nama dah.. Jadi Prima Inland Sea Resort.. Saje nak main pantai ngan water theme park.. Bertolak hari Sabtu tengahhari.. So sampai sama kul 3 ngam2 waktu untuk check-in

Disebabkan dah petang, rugi plak nak main water theme park kan? Sekejap sangat.. So decide water theme park esok pagi ler.. Petang tu mandi pantai dulu.. Kami mandi pantai kat Tanjung Tuan.. Seronok anak-anak dapat mandi pantai.. :)





Habis mandi pantai kami pusing-pusing Tanjung Tuan and gi jalan-jalan kat pasar malam.. cari dinner then balik ke tempat penginapan..







 Next day, aktiviti cuma di water theme park.. chillout!!












Tempat penginapan kami...



Sebelum balik singgah sekali lagi kat Tanjung Tuan... Kat sini angin kuat.. seronok sikit..




Aku nak bagi personal review sikit ngan tempat penginapan kami.. Keseluruhannya aku tak rekomen la you ols stay kat sana.. Sebab bilik yang kami dapat tu tak bersih dan berhabuk.. floor pun x well maintain.. ada dua lift tapi cuma satu jer boleh pakai.. Bilik air plak tersumbat.. Water Theme park dia bagi aku agak mahal compare to other water theme park.. Better gi Desa Water Park.. huhuhu.. Tempat makan jauh dan tak convenience..Next time most probably x kan stay kat situ lagi ler..

Hubby kata nak try stay kat Ilham plak.. Area  Tanjung Biru.. huhuhu..Kalau mama larat lagi boleh yer... Yang penting anak-anak happy.. ;)

4 Nukilan Rasa:

  1. bermandi sakan anak2 akak yer..

    BalasPadam
  2. Wahhh t-shirt hitam Laser tu mengusik jiwa betoiii...

    BalasPadam
  3. Kami masih disini.. cuma kurang aktif jer kak aina.. huhu

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie