-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aktiviti Cuti Sekolah-Part 3

Bismillahirrahmanirrahim..........



Next day kakak ngan Kak Ngah bangun awal pagi semata-mata nak mandi kolam.. since aku malas nak gerak, minta hubby jer la temankan diorang mandi kolam.. Huda ngan Husna pun belum bangun lagi.. ku pesan mandi x yah lama sangat sebab nak gerak gi Aquaria pulak..

Kami check out dari hotel kul 11 then terus gerak ke Aquaria.. Last time aku ke sini masa tu kakak baru setahun lebih.. Masa tu tengah preggykan Kak Ngah.. Dah 9 tahun lepas ler.. huhuhu..Anak-anak memang excited ler nak gi Aquaria.. first time la katakan…

Sampai kat Aquaria dah almost kul 12.. lepas purchase tiket we ols gi makan dulu.. sebab kalau dah masuk dalam, of course le x leh kuar dah.. kan dia per entry.. kang lapar kang.. tak enjoy plak.. Tapi anak-anak sume tak mo makan.. tak sabar nak masuk.. So aku ngan husband jer la makan heavy.. anak-anak makan kuih jer ngan minum air…

Dah masuk Aquaria, lepas bebas ler diorang.. seronok tengok hidupan marin.. Aku setengah jalan dah pancit.. letih weh… Dah tua ni.. huhuhu.. Jom layan jer photo diorang.. Enjoy!!

 Bergambar di koridor ke Aquaria

 Our pass to Aquaria
 Makan dulu..

Let's the journey begins..





























 Kualiti gambar kurang memuaskan sebab bateri dah nak kong... huhuhu.. tapi tak kisah ler.. Janji diorang enjoy! Yang penting aku memang letih.. huhuhu

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie