-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aktiviti Cuti Sekolah- Part 1

Bismillahirrahmanirrahim..........



Balik dari Luncheon with LCS, kami bergerak ke Morib. Bawak family abg ipar ronda-ronda jer… Since tak dek aktiviti nak buat.. Just lepak-lepak then balik semula… This time anak-anak ambik kesempatan main lumpur… tak per la.. enjoy your kids time dear!






  

Next day, tak tawu nak gi mana.. so just gi lepak-lepak plak kat Putrajaya… Tak dek la apa sangat kan.. Janji diorang jalan-jalan.. sebab nak gi jauh-jauh, susah jugak.. abg ipar tak berapa nak sihat…
 







2 Nukilan Rasa:

  1. tak ada anak sekolah..
    dah tak ambil tau cuti sek semua..

    BalasPadam
  2. Huhuhu... kalau anak dah sekolah, nak plan cuti kene time cuti sekolah jer la... kalau mama ngan papa lupa.. anak-anak memang ingatkan.. so tak leh nak elak dah.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie