-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aksi Anak-Anak di Taman Permainan

Bismillahirrahmanirrahim..........



Alamak.. dah masuk bulan 4.. entry bulan 3 pun tak siap2 lagi… Jap2.. nak ambik mood update entry bulan 3.. Rugi ler tak masukkan… Sebab tu semua kenangan.. Especially bila anak-anak sedang membesar. Try to treasure my moments with loved ones… Sebelum entry lain2.. nak layan dulu gambar anak2 di taman permainan… Childhood days.. 

Sekitar di Kajang.. Masa ni lepas layan Sate kajang... Ni first time Syafiq berani turun papan gelungsur tanpa di pegang...







Ni plak masa kat Taman Tasik Shah Alam.. Seronok anak-anak kalau dapat main taman.. Susah dah nak capture photos ngan anak-anak.. masing-masing tak reti dok diam.. huhuhu..











 Ni jer gambar mama ngan anak-anak... huhuhu

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie