-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee: Elite Tour- Supermommies

Bismillahirrahmanirrahim..........


Walaupun entry dah basi, nak update gak untuk bulan March 2014 activities… Sorry la.. tertangguh-tangguh gini ler…. Lain kali jangan buat keje bertangguh yer.. huhuhu


Permulaan March aku mulai dengan citer Shaklee ler.. March merupakan Cycle baru untuk Shaklee, so sape-sape yang entitle rebut peluang dalam Shaklee (rank Supervisor above), usually permulaan cycle baru akan sibuk buat post-mortem, lesson learnt dan jugak projection untuk new cycle. Ni basically untuk analysis kelemahan kita, belajar dari kesilapan lepas dan jugak set new target dalam cycle ni.. Maksudnya apa plak yang kita nak achieve dalam cycle ni… Ni lebih kurang cam carrier development planning ler.. 

Awal bulan aku sempat menghadirkan diri join ‘Supermommies Elite Tour’ dimana disini kita buat analysis mengenai group masing-masing.. Alhamdulillah… group aku berkembang dengan majunya.. dan aku harap anak-anak didik ku dalam bisnes Shaklee dapat ambik feel ni dan terus berjaya dalam new cycle ni.. Elite tour ni diadakan di Shaklee HQ-Empire khas untuk group Supermommies… Alhamdulillah… tak sia-sia aku join Shaklee sebab aku dibimbing dengan ilmu untuk pastikan kami sama-sama berjaya.. Berniaga perlukan ilmu! Bukan pakai terjah je kan.. Tinggal lagi usaha kita la.. Nak grab the opportunity or not…

Oklah.. layan group photos plak.. Ni Antara yang menghadirkan diri.. Sebab dalam Shaklee tak wajib utk hadir kelas tapi kalau dapat join, bagi aku satu bonus.. Sebab ilmu secara online dan ilmu berhadapan amat berbeza..  Semoga kejayaan akan terus mengiringi kami dalam merubah ekonomi keluarga dan mambantu orang lain juga.. Biznillah!!





Note: Ramai yang menyerah dalam mengejar impian... Biarlah.. asalkan bukan saya dan kamu..
Berminat join group kami? Boleh hubungi saya... Why Shaklee??

5 Nukilan Rasa:

  1. Memang best bila bisnes ada support group. grup supermommies ye kak?

    BalasPadam
  2. Yup Uni.. akak bawah group supermommies... so kalau ade event, kecoh ngan anak-anak... hehehe

    BalasPadam
  3. bagus ada group macam ni kan kak.. terus bersemangat nak buat bussiness.. semoga kak terus success.. :D

    BalasPadam
  4. aiza ada buat entri penghargaan untuk hadiah segmen dari kak..

    http://www.mizzaiza.com/2014/03/terima-kasih-blogger-zarif-blogger-ahmad-hasif-dan-blogger-mazatul.html

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie