-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Husna Dah 4 Tahun (8/3/2014)...

Bismillahirrahmanirrahim..........



Alhamdulillah.... 8 August yang lepas anak keempat Nur Qaisara Husna dah cukup 4 tahun.. Detik melahirkan dia adalah pada hari wanita.. teringat lagi, menonton sambutan hari wanita di labour room... Masya-Allah.. detik terindah bila selamat melahirkan zuriat kami dengan selamat.. Walau berapa ramai pun zuriat kami, setiap satu detiknya adalah yang teristimewa..

Sempena ulangtahun kelahiran Husna, aku decide nak buat kek pelangi untuk dia... lari dari kebiasaan.. asyik-asyik kek coklat kan.. Tapi tak pelangi sangat ler.. sebab buat 3 layer jer.... hahaha.. X larat nak bakar satu-satu... lambat...

Harapan kami suami isteri moga Husna akan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah... Amin... Jom layan gambar sekitar 'pembakaran' kek.. huhuhu

 Adunan kek yang belum di bakar...

 Siap di'layer'kan
 Sila-sila.. tutup ngan buttercream
 Decoration in-progress

 Siap....

 Jom potong kek.. Lilin tak dek!!
 Cross-cut view...
 Ha.. comot tak saya? (Mood tak baik.. tgh demam masa ni)

3 Nukilan Rasa:

  1. selamat hari lahir ^_^ Semoga dimurahkan rezeki untuk anak akak dan sekeluarga. Kek tu nampak sedap lah. Ada lagi tak? XD

    BalasPadam
  2. happy birthday husna. sebaya umur dengan anak saya. :)

    BalasPadam
  3. hepi besday husna.. colorful keknye..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie