-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hadiah Pemenang Giveaway..

Bismillahirrahmanirrahim..........

Maaf yer kawan-kawan... dah lama tak update blog... Just nak inform, hadiah pemenang GA dah selamat dipos dan harapnya dah selamat juga sampai ke tangan kawan-kawan...

Hadiah misteri menerima barangan dari Avon iaitu:-
1. 1 Great Mascara
2. 1 lipstick / lip gloss
3. Sample Pack Anew Genic

Buat Miss Aiza yang memenangi Sebotol Vitalea Shaklee, harap supplement tu dapat memberikan faedah untuk Miss Aiza :)

Insya Allah.. nanti kita sambung citer yer... :)

7 Nukilan Rasa:

  1. lama menghilang kak. :)

    wah bestnya miss aiza dapat satu botol vitalea tu. mmg bagus pun vitalea ni. i like. :)

    BalasPadam
  2. salam jumaat kak mazatul.. lama tak mendengar khabar kak.. harap kak dan baby sihat selalu.. nasib baik aiza baca entri ni kak, lupa nak maklumkan pada kak yang supplement shaklee itu telah selamat aiza terima.. terima kasih kak.. :D

    BalasPadam
  3. Akak punya tak ada ke...ahahaa...

    BalasPadam
  4. terima kasih kak.. hadiah dah sampai.. entry pun dah update tadi.. http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/hadiah-ga-dah-sampai.html

    BalasPadam
  5. Terima kasih semua sudi singgah blog saya.. Dah berkulat sikit ni :(

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie