-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cuti-cuti GIVE AWAY




Bismillahirrahmanirrahim..........

Dah lama tak jenguk blog... Masya-Allah... Buka blog hari ni, sempat tgk ade GA invitation.. terus terjah dan tgk hari ni hari last rupanya. Jom join yer kawan-kawan..

Join? Klik Sini
 Apa syarat-syaratnyer?

  1. Follow blog Fiza. (memandangkan blogspot ada masalah, boleh guna cara nie (klik sini untuk mengetahui) atau cara lain)- Done
  2. Buat satu entry bertajuk "Cuti-cuti GIVE AWAY"Copy & paste banner di atas ni. Backlink ke entry ini.- Done
  3. Jawab satu soalan je "Fiza akan bercuti di ..............?".
  4. Kalau boleh tag kawan-kawan lain.. tak pakse tau.
  5. Tinggalkan URL entri korang dalam ruangan komen. -Done

Untuk jawapan no.3 , rasanya Fiza akan pergi ke Legoland... hahaha.. boleh tak?

p/s: Kalau nak join boleh jer klik kat gambar tu yer...

3 Nukilan Rasa:

  1. aiza dari segmen yang sama.. all the best kak.. :D

    BalasPadam
  2. Terima kasih atas penyertaan Cuti-cuti GIVE AWAY.. senarai nama boleh disemak di sini..sambil2 boleh BW
    have a nice day .. >_<
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-cuti-cuti-give-away.html

    BalasPadam
  3. selamat berGA.. saya datang singgah sini dari blog penganjur.. all the best..
    menabung libresse sini.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie