-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Announcement : Pemenang Giveaway February 2014

Bismillahirrahmanirrahim..........



Alhamdulillah.. berakhir sudah GA ku ini.. Sorry lambat update.. Sibuk sangat sekarang ni...Walaupun penyertaan tak sampai 50 orang.. aku proceed jer la yer… Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi join GA ni dan sudi like maishoppe… Actually aku tak verify pun.. atas dasar percaya jer…


Ok.. Untuk pemenang GA ni yang dipilih oleh encik Random.org adalah….


Tahniah!!! Semoga vitalea ni memberikan manfaat kepada kesihatan anda yer..


Aku juga ada nak bagi hadiah ‘misteri’ sebagai tanda penghargaan kepada 3 orang lagi peserta.. Ni jugak dipilih oleh encik Random.org… Tapi bukan product Shaklee ler yer… Namapun hadiah misteri.. nanti aku update hadiah tu lepas aku pos kepada penerima.. Harap yang bertuah ni suka yer..

Hadiah Misteri diterima oleh…
 



Kepada semua pemenang bertuah, sila e-mail ke saya details untuk penghantaran  beserta link ke blog anda utk pengesahan.. e-mail kepada farizatul2002@yahoo.com

10 Nukilan Rasa:

  1. terima kasih kak.. tak sangka pulak boleh dapat.. tahniah juga buat pemenang yang lain...

    BalasPadam
  2. alaa xmenang..huhu..xde rezki plak.. tp xpe la.. hehe..thniah semua pemenang.. :)

    BalasPadam
  3. Eh2....no.42 sangkut la. Alhamdulillahhh...dapat mystery gift.
    Nanti sy emel detail yer (^^,)
    Thanks kak~

    BalasPadam
  4. alhamdulillah.. terima kasih kak.. tak sangka menang no.36.. tahniah kepada semua pemenang.. nanti aiza hantar alamat tu pada kak.. :D

    BalasPadam
  5. Tak menang ... Huhuk .... Tahniah sis Aiza :)

    BalasPadam
  6. tahniah pada pemenang. IbuNoey tak sempat nak join GA lagi.bz layan budak2..hehe..

    BalasPadam
  7. Salam.TAHNIAH utk kesemuaaa pemenang!!(^_^)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie