-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

My Dreams- Financial Freedom




Bismillahirrahmanirrahim.......... 

 Aku percaya, semua orang ada angan-angan dan impian.. Angan-angan dengan impian tak sama yer.. Angan-angan kita sekadar berangan nak sesuatu tanpa tindakan.. tapi kalau impian, semua impian kita akan disusuli dengan tindakan yang menjurus ke arah mencapai impian tersebut.

So, apa impian kawan-kawan semua? Aku nak share impian aku hari ni.. Semoga akan terus jadi ingatan kepada aku agar terus berusaha merealisasikan impian aku ni... You ols yang baca ni adalah saksi kepada impian aku yer.. :) Insya-Allah, akan ku realisasikan suatu hari nanti..

Impian besar aku adalah Financial Freedom by 2016. So, camne aku nak capai financial freedom tu? Of course dengan Shaklee... Sebab kalau makan gaji jer, confirmlah x tercapai...

Ni adalah perancangan aku dalam Shaklee
1: Naik rank daripada Supervisor ke Sr. Supervisor this month (average income dalam RM3k-RM5k sebulan)
2: Naik rank dari Sr. Supervisor ke coordinator in June 2014 (average income dalam RM5k -RM10k sebulan)
3: Naik Rank dari coordinator ke Key Coordinator in December 2014 (average income dalam RM10k to RM15k sebulan)
4: Naik Rank dari Key Coordinator to Sr. Key Coordinator in March 2015 (average income dalam RM15k to RM30k sebulan)
5: Naik rank to the highest level in Shaklee in June 2015 (average income dalam RM50k sebulan)

Insya-Allah.. aku akan berusaha ke arah itu dan aku juga akan terus committed untuk membantu mereka yang ingin merubah nasib mereka juga. Disamping itu, aku juga berharap akan dapat spend masa yang lebih dengan keluarga.. balas jasa-jasa parents yang ternilai dan membantu mereka yang kurang berkemampuan..

Doakan aku yer kawan-kawan :)

'Think Big' 
'Retire young and rich'

6 Nukilan Rasa:

  1. wah bagusnya..ada matlamat..moga dipermudahkan semuanya

    BalasPadam
  2. Suka konsep motivasi Think Big....wahhhhh moga capai impian yg diidamkan ye...seronok nih buat kerjaya sampingan...good luck dear :D

    BalasPadam
  3. in shaa Allah.. moga dipermudahkan dan tercapai segala hasrat..

    BalasPadam
  4. aiza doakan semoga semua perancangan dan impian kak akan menjadi kenyataan.. insya-Allah..

    BalasPadam
  5. Akak doakan Mai akan berjaya mengejar impian... Kita banyak berada diluar rumah kerana bekerja pejam celik pejam celik anak2 cepat je besar. Kalau berjaya bermaksud kita ada banyak masa dengan anak2.

    BalasPadam
  6. Terima kasih kawan-kawan semua... Doakan saya berjaya selalu :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie