-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kejadian Petang Ahad- 2 Feb 2014

Bismillahirrahmanirrahim..........

Weekened biasanya kami lunch lambat.. sebab breakfast pun lambat.. So semalam lunch dalam kul 2 gitew.. Masa makan, tetiba anak-anak ku ketawa.. Ha? apsal?? Sibuk diorang suruh tengok Syafiq...

Biasanya time makan syafiq akan duduk dalam walker.. senang nak control sikit.. sebab we all tak makan atas meja.. So, bila aku tengok Syafiq, rupa-rupanya dia dah tertido!!! Terlentok kepala kiri kanan.. Bila tersengguk, tangan terus menggagau mangkuk nasi masuk mulut.. hahaha.. very funny my hero...

Sibuk kakak- kakak nya suruh ambik video.. tapi since we all pun tgh makan, so my hubby snap a photo jer la... Tgk ar, my hero yang makan sampai tertido... kihkihkih


So, mama combine both photos... jadilah camni... hehehe


3 Nukilan Rasa:

  1. aloo comelnya dia ^_^ sampai tertido dia makan

    p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

    BalasPadam
  2. comey je..itulah anak anak kan.. makan pon boleh tertidur

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie