-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Double Master Celebration Shaklee (JW Marriot Putrajaya)- Part 2

Bismillahirrahmanirrahim..........



2nd day di Marriot merupakan the big day for my mentor Azlin Atan. Hari dimana beliau akan diraikan dalam Master Celebration Shaklee.. Istimewanya kali ini, dia diraikan sekali dengan anak bimbingannya.. Detik yang cukup indah dan bermakna untuk mereka.

We ols check out at 2pm terus pergi untuk light refreshment kat event tu. Then my hubby bawak anak-anak gi main kat Kiddie World. Kiddie world tu facilities FOC yang disediakan oleh pihak hotel untuk guest yang menginap kat situ. Kalau tak, kene bayar RM30/pax. Sementara itu aku join MASCEL ler..

First time aku join MASCEL. Sebelum ni x pernah join.. Sesungguhnya memang terharu dengan sambutan yang Shaklee aturkan.. Walaupun bukan turn aku lagikan.. tapi aura tu sampai jugak la.. Dalam Shaklee tak perlu tunjuk cek riban-riban.. tak perlu tunjuk kete besar.. tapi Cuma yang melalui pahit manis akan faham.. Bukan senang nak meraih kejayaan.. Tapi bila berjaya, manis tu Allah jer yang tahu… Masya-Allah.. manisnyer harga sebuah kejayaan..

Jom layan gambar sepanjang event.. Tak leh citer panjang ni… kepala tengah pusing.. huhuhu..

Me & My Mentor

The only photo with my daughter


 Supermommies!

 Mereka yang diraikan bersama seluruh ahli keluarga




Tahniah once again to my mentor.. Insya-Allah.. kami akan menyusul nanti.. doakannyer..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie