-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Double Master Celebration Shaklee (JW Marriot Putrajaya)- Part 1

Bismillahirrahmanirrahim..........



Kami sekeluarga spend the weekend at JW Marriot Putrajaya. Ni sambil menyelam minum air sebenarnya… Tujuan utama ke sana untuk meraikan mentor aku dalam Shaklee aka Master Azlin untuk Master Celebration. Initially memang dah letak dalam budget siap-siap untuk overnight disana.. Nak booking bilik sume bagai… Tapi Alhamdulillah… pergi sana FOC jer sebab ditaja sepenuhnya oleh mentor kami. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki yer mentorku..

Kami check in dah almost kul 4 ptg… masa check in terserempak ngan mentorku yang kebetulan jugak baru sampai.. Lepas check in, terus masuk bilik… anak-anak dah sibuk nak mandi kolam… Nasib baik papa dia rajin layan… So bawak diorang gi kolam… Aku agak keletihan.. lately cam tak berapa nak fit.. Sebab batuk yang berpanjangan ni kot.. huhuhu

My mentor- Master Azlin & Master Azlan
 Our room


 Kids Pool Time!




Malam after dinner aku ade perjumpaan dengan group supermommies and mentor.. We ols dah plan nak buat surprise kek utk meraikan kejayaan mentor dan juga celebrate besday dia.. Walaupun in advance at least dapat berkumpul ramai-ramai.. so oklah…

Get together sambil informal coaching.. Banyak ilmu yang dapat dari perkongsian dari geng supermommies.. yang penting aku cukup selesa bersama geng supermommies.. walaupun ada yang first time jumpa.. Tapi terasa rapatnya ukhuwah tu… Alhamdulillah… We all get together sampai 12 midnight and adjourned sebab geng papa ade sesi Teh Tarik plak.. 

Special Kek for our Mentor
 Supermommies..
 Yang diraikan
 February 'Babies'




Bersambung... Kualiti gambar tak elok sebab guna phone jer.. this time tak bawak kamera.. huhuhu.. Ni pun banyak gambar share dari supermommies jer... 

2 Nukilan Rasa:

  1. seronoknya pergi bercuti... bestnya ^_^

    Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi best lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  2. bestnya selamat hari lahir buat sis azlin

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie