-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Syafiq Demam

Bismillahirrahmanirrahim..........

Tak sempat nak berupdate blog ni... Tahun baru yang tak berapa sibuk tapi kurang kesempatan nak update blog... Masuk hari ni dah 5 hari Syafiq demam... Dah bawak gi check darah sume, Alhamdulillah.. x dek problem... Start dengan demam x mo makan dan minum almost 3 days.. asyik mengamuk jer... Menangis jer... kesian la anak mama...

Then aku bagi try mealshake, alhamdulillah... nak minum susu sikit.. tapi selera makan sampai hari ni tak dek... So mama pun cuti jer la.. tak berani nak hantar syafiq gi rumah pengasuh... sebab dia asyik tersedak susu ... Risau jugak kalau jadi ape-ape..

Hari ni baru sempat nak jenguk blog jap... Blog kawan-kawan pun dah lama x jenguk.. Insya-Allah... will make come back nanti... :)

Doakan Syafiq cepat sembuh yer.... asyik baring jer....

1 Nukilan Rasa:

  1. Haihhhh...makcik pula risau Syafiq dengar cerita mak hang. Risau sebab zaman la ni banyak penyakit yg startnya cuma demam lepas tu melarat.

    Semoga cepat sembuh...cepat aktif semula.

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie