-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Putrajaya-Part 2

Bismillahirrahmanirrahim..........


Sambungan dari Putrajaya Part 1

Next day aku attend VIP magic Session with PM Cery at Pullman…  Sesi bermula dari kul 10pagi hingga 12noon… Alhamdulillah.. charge balik aura-aura positive untuk aku bawa sepanjang 2014.. Sebenarnya seronok berjumpa dengan orang yang dah Berjaya dan juga semangat hendak Berjaya. Sebab kita berada dalam lingkungan orang yang positive… So aura positive tu menyelubungi kita.. 2 jam rasa kejap jer…
View sekitar Pullman Hotel.. Nice!



 Supermommies Group

 Dah habis... Jom balik!


Habis sesi tu, aku bawak anak-anak jengjalan ler.. tempat pertama gi tengok pameran Dinasour Backyard kat Putrajaya Maritime..  Tak sangka plak yang anak aku boleh takut… hahahaha.. tapi jap jer la.. lepas mama dia kata, kalau masuk sini pun takut, camne nak gi Pusat Sains Negara.. So masing-masing buat berani ler… kihkihkih.. kalau tak, nak suruh ambik gambar pun susah..



 



















Lepas sejam kat dalam tu, aku cakap kat hubby jom naik cruise! Hubby pun ok jer… Otw we ols singgah solat kat Masjid Sultan Mizan atau dikenali jugak dengan nama Masjid Besi. Masjid ni sejuk sebab dia open… Cantik dan canggih!




After solat bertolak la nak naik cruise.. Since aku lebih suke open air, mintak nak naik dondang sayang.. Tapi disebabkan ade baby, so tak leh naik Dondang Sayang.. oklah… no choice, naik jer la cruise…Cruise Putrajaya ni we all ambik family package utk 2 dewasa, 4 kanak-kanak.. cost us RM92.. Travelling time 45 minutes… Tapi x la best sangat sebab cruise tu agak panas.. Air-cond dia suam-suam kuku ker… Tapi for experience oklah… Jom layan gambar yer…
















Tempek gambar jer banyak-banyak... citer kurang... huhuhu... mood menaip kelaut ni... Jadi silent reader jer kengkadang tu... 

2 Nukilan Rasa:

  1. Dah besar semua bebudakkan? Lama tak jumpa...jumpa lain kali dah ada ahli keluarga baru pulak.

    BalasPadam
  2. Kan kak Aina... dah besar.. kejap jer... bila nak jumpa lagi x tahu ler kan.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie