-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Putrajaya-Part 1

Bismillahirrahmanirrahim..........



Last weekend aku sekeluarga ke Putrajaya.. Cam jauh sangat kan? Biasanya kalau  pergi pun just untuk ronda-ronda di malam hari.. This time aku decide to overnight kat sana since on Sunday aku ada event VIP magic session with PM Cery..

Event akan berlangsung di Pullman Hotel.. So aku riki2 la harga hotel 5 star ni.. Tgk bilik biasa rate dalam rm3++ so agak ok.. Tapi since family aku ni besar, aku riki la apartment 2 bilik.. Apartment 2 bilik dia cost us dalam RM8++… Rasa cam x berapa nak mampu ler.. so aku pilih homestay jer la… Homestay dalam RM150 sebuah rumah… Hubby pun ok jer…

So we all bertolak Sabtu lepas kul 2 ptg. Sampai terus check-in dan ronda2 dulu cari Hotel Pullman ni,,, X jumpa.. hahahha.. Lastly Tanya polis bantuan.. settle… x jauh pun dari PICC rupanya… Cantik hotel nyer… Padan dengan harga dan complete dengan facilities… maybe one day boleh spend a night here..

Lepas ronda Putrajaya terus balik homestay jer… malas dah nak gi mana-mana… Aku stay kat rumah temankan Syafiq tidur dan hubby bawak anak-anak gi lepak kat Dataran Gemilang… Ingat nak tidur awal.. tapi x leh plak… so tunggu jer la diorang balik semula sambil layan movie… Jom layan gambar sepanjang hari pertama di Putrajaya..

Lunch @ 4pm.. huhuhu

















Bersambung.............

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie