-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Operasi membersihkan kebun

Bismillahirrahmanirrahim..........

Last weekend berkesempatan menjenguk kebun kami... Masya-Allah.. memang tak nampak rupa kebun ar.... Memang terabai.. kesian kat pokok.. kurang kasih sayang... Sambil cik abg membersihkan kebun, aku meluangkan masa coaching anak buah Shaklee ku... Boleh layari blog dia yang baru berjinak-jinak dengan dunia blog di http://syurgahannan.blogspot.com

Sebenarnya kebun ni aku share dengan suami dia aka teman sepejabat aku... Jom layan gambar jer.. lepas pembersihan x sempat snap, sebab dah sibuk nak balik ambik kakak dari sekolah. Dia ade sekolah ganti weekend hari tu..

Layan gambar jer la yer...
Semak tak? huhuhu
 Pokok kunyit yang subur
 Roselle yang baru belajar berbunga- kecik jer pokoknya..
 Pisang berangan..
 Mangga Chokanan

 Musang King & Pokok Nangka

 Belimbing besi yang x mo berbuah lagi.. huhu
 Pokok hutan yang dah membesar
 Serai wangi- best buat mandi nie..

Pokok lain x snap sebab semak sangat.. Tak berani aku.. huhuhu... Dan inilah sesi coaching kami di kebun.. Sporting betul Hannan.. Temankan mama dia ber'coaching' di kebun..
 

5 Nukilan Rasa:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  2. banyaknya hasil tanaman akak sekeluarga ..=)

    BalasPadam
  3. Hannan seronok gi kebun walopun panas..
    Tapi dah tak semak macam tu lagi dah..dah terang sikit lepas mesin rumput ๐Ÿ˜†

    BalasPadam
  4. Buat pondok sesekali melepak situ mesti best...bakar ikan bagai.

    BalasPadam
  5. Betul Kak Aina.. dok berkira-kira nak buat pondok yang best! huhu

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie