-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Journey Pregnancy Ke-6

Bismillahirrahmanirrahim..........

Dah lama tak bercerita tentang diri sendiri... Pregnancy kali ni (mungkin jugak last kot) mood agak swings.... Aku belum refer doktor lagi.. Mungkin dah 2 1/2 bulan kot  aku pregnant... Bila nak jumpa doktor pun x sure lagi.... Maybe hujung bulan ni dah boleh la kot...

Aku kurang morning sickness sebab pagi memang aku minum ESP + Mealshake... supplement lain cam Vita-Lea, Sr Vit C, B Complex and Osteomatrix memang aku tak tinggal ler.. Tu jer cara aku nak pastikan badan aku sihat dan memudahkan perjalanan aku meniti hari-hari yang mendatang...

Rasa tak sabar pun ade jugak nak tengok hamba Allah didalam rahim ku ini. Semoga akan membesar dengan sihat dan sempurna....  Ops.. aku dah stop breastfeeding Syafiq bila dia masuk setahun 3 bulan... Kesian plak kat anak aku tu kan... kejap jer breastfeeding kan... tapi itu jugak yang terbaik sebab bila aku breastfeeding dia, bangun pagi memang aku akan mengalami sakit pinggang yang amat sangat... Mungkinkan itu side effect ambik epidural dulu?? Wallahualam.... Semoga Allah permudahkan perjalanan kami...

Oklah... nak rest jap... selera makan tak berapa nak ade ni.... huhuhu....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie