-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Jengjalan di KL- Malam Minggu yang Bosan

Bismillahirrahmanirrahim..........
Last weekend selepas Syafiq sembuh dari demam, aku ajak hubby ronda-ronda KL.. Saje la.. dah lama tak pusing KL.. Hajat nak lepak kat Dataran Merdeka jer... tapi ada event Cycling by OCBC.. So jalan sume tutup... Disebabkan dah kul 10 ke atas, tak dek la shopping complex ke apa ke yang still open... we all pusing-pusing jer la...

So hubby berhenti kat litar kereta remote control... Tak banyak plak yang racing.. ade sebijik jer yg test power... kebosanan melanda, singgah plak Taman Tasik Titiwangsa... Alahai.. ramai plak anak muda bermadu kasih.. maklumlah.. kawasan gelap- di bawah samar-samar rembulan.. aisk... Tak sesuai, dok jap terus blah...

Singgah plak KLCC yang dah tutup... Bosan.... alih-alih balik semula ke Shah Alam... hahaha... Best tak citer malam minggu kami... Memang salah pilih hari ler... so kitorang buat aksi posing jer... kihkihkihkih...
 Di litar kereta remote control



 Taman Tasik Titiwangsa..





 KLCC





 Supper di Glenmarie, Shah Alam..


7 Nukilan Rasa:

  1. hihi..akhirnya balik juga ke shah alam ye... kekadang kl mmg tak best pon..hiih..suka juga jln malam kat shah alam

    BalasPadam
  2. Konon nak tukar angin ler tu Izan.. alih-alih perabih minyak kete jer... hahaha

    BalasPadam
  3. wah beznye jenjalan..suka api lip lap time malam2
    kat sini kalau jenjalan kat luar tu diserang nyamuk..ahaha

    BalasPadam
  4. diserang nyamuk yang tak tahan tu...

    BalasPadam
  5. masa bujang dulu selalu juga jalan-jalan dengan kawan-kawan serumah sewa..

    BalasPadam
  6. Mai bukan main dgn anak kecik dok nak pi merayau tengah malam. Nasib baik mood nagntuk budak2 tak serang lagi...ahahhaa...

    BalasPadam
  7. best jugak jln mlm2 camni..sambil mkn2 angin kan... heee

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie